Aangiftes Belastingdienst verzorgen

Als ondernemer geniet u veel vrijheid. Binnen deze speelruimte hebt u een aantal verplichtingen. Zo is het in Nederland verplicht om op tijd uw belastingaangifte in te dienen en betaalt u maandelijks of per kwartaal u omzetbelasting of btw. Afhankelijk van de rechtsvorm van uw bedrijf betaalt u 1 keer per jaar inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Nieuwkoop Advies & Administratie is uw deskundige, ervaren en betrouwbare partner voor al uw belastingaangiftes. 

Kwaliteit aangiftes

Voor het correct invullen van uw belastingaangiftes is fiscale kennis noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan de aftrekposten die u mag opvoeren. Onze professionals vullen op basis van uw financiële administratie uw aangifte in. Ze zijn op de hoogte van de fiscale besparingsmogelijkheden. De aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting combineren we bij voorkeur met het opstellen van uw jaarrekening. Deze werkwijze versnelt het aangifteproces en heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de aangifte.

Wat zeggen onze klanten

Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en de deskundige manier waarop we altijd ondersteund worden.
Evelien Verwijs
Perspectief

Communicatie met Belastingdienst

In onze dienstverlening ‘Belastingaangiftes’ speelt de communicatie met de Belastingdienst een belangrijke rol. Hieronder vallen voor ons de volgende activiteiten:  

  • Vooroverleg met de belastingdienst
  • Verzorgen van uitstel voor het indienen van aangiften
  • Indienen verzoek om voorlopige teruggaaf
  • Controleren van belastingaanslagen
  • Opstellen en indienen van bezwaar- en beroepsschriften