Geen omkijken naar uw financiële administratie

Uw boekhouding is het kloppende hart van uw onderneming. Uw financiële administratie is het fundament waarop u uw bedrijf verder (uit)bouwt. Op basis van deze cijfers neemt u belangrijke beslissingen. De kans is groot dat u als ondernemer de benodigde boekhoudkundige kennis mist of deze administratieve taak behoort niet tot uw favoriete bezigheden. Uitbesteden is in beide gevallen een verstandige, tijdbesparende beslissing.

Wat zeggen onze klanten

Ik heb goede ervaringen met Nieuwkoop. Het is belangrijk om te weten dat de belastingaangifte en jaarrekening in goede handen zijn!
Sander Mattheijssen
Blauw communicatie

Voor starters én ervaren ondernemers

Onze professionals lopen wel warm voor boekhouden. Het maakt niet uit of u een starter of een ervaren ondernemer bent. We helpen u graag om een gebruiksvriendelijke boekhouding op te zetten en in te richten. Uitgangspunt is dat u altijd een actueel inzicht hebt in de financiële gezondheid van uw bedrijf. Zo behoedt u zich tegen onverwachte, financiële verrassingen.

Gedeeltelijk of helemaal

Nieuwkoop Advies & Administratie verzorgt met liefde voor het vak en plezier in het werk uw financiële administratie. Gedeeltelijk of helemaal. U kunt bijvoorbeeld zelf inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften inscannen en inboeken in een online boekhoudprogramma. Of een van onze administrateurs neemt u deze taak uit handen. Er leiden meerdere wegen naar Rome. Op basis van uw boekhouding verzorgen we de belastingaangiftes en stellen we de jaarrekening op.