Jaarrekening: inzicht én richting

Als ondernemer kijkt u het liefst vooruit. Het blijft uitdagend om vorm en inhoud te geven aan uw ambities en doelstellingen. Een jaarrekening geeft inzicht in het boekjaar dat achter u ligt. Met een blik op de prestaties uit het verleden geeft u zo richting aan de toekomst. U krijgt immers een realistisch beeld over rendement, winst/verlies en vermogen.

Wat zeggen onze klanten

Ik heb goede ervaringen met Nieuwkoop. Het is belangrijk om te weten dat de belastingaangifte en jaarrekening in goede handen zijn!
Sander Mattheijssen
Blauw communicatie

Voor alle ondernemingsvormen

Het opstellen van een jaarrekening is specialistenwerk. Nieuwkoop Advies & Administratie heeft de financiële en fiscale expertise in huis om u daarbij te ondersteunen.  Het maakt niet uit welke ondernemingsvorm uw bedrijf heeft. Zowel eenmanszaken, vennootschappen onder firma (vof) als besloten vennootschappen kunnen met een gerust hart aankloppen om hun jaarrekening te laten opstellen.    

Volgens wettelijke richtlijnen én in begrijpelijke taal

We beseffen heel goed dat niet elke ondernemer over dezelfde bedrijfseconomische bagage beschikt. Daarom streven we ernaar om in begrijpelijke taal een jaarrekening voor u op papier te zetten. Rechtsvorm en grootte van uw onderneming bepalen welke gegevens we wettelijk verplicht moeten opnemen in uw jaarrekening. Voor starters en ZZP’ers is een resultatenrekening voldoende. Grotere bedrijven kunnen rekenen op een uitgebreide jaarrekening met toelichting, kengetallen en een samenstellingsverklaring.