Uw salarisadministratie uitbesteden?

Uw medewerkers kijken elke maand uit naar hun salaris. Het spreekt voor zich dat u als werkgever uw salarisadministratie volgens de regels wilt uitvoeren. Vaak ontbreekt in het midden- en kleinbedrijf de capaciteit of expertise voor deze discipline. De huidige wetgeving eist meer van u dan het opstellen van een loonstrook alleen. Herkenbaar? 

100% maatwerk: volgens de wet én uw wensen

Focus als ondernemer op uw bedrijf en besteed uw salarisadministratie uit aan een professionele partner. De ervaren salarisadministrateurs van Nieuwkoop Advies & Administratie zijn bedreven en gedreven in hun vak. Ze halen de administratieve last van uw schouders en ze verzorgen uw salarisadministratie tot in de puntjes. 100 % volgens de wet, helemaal in lijn met uw persoonlijke wensen als werkgever.  

Goede persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij persoonlijke situatie. Altijd een vast aanspreekpunt.
Arie Wols
Wols Herweijer Holding b.v.

Een kopzorg minder

Wat mag u verwachten als u de verantwoordelijkheid voor uw salarisadministratie uit handen geeft aan Nieuwkoop Advies & Administratie? Behalve expertise en ervaring kunt u rekenen op vertrouwen en integriteit. In onze ogen zijn dat de belangrijkste pijlers onder deze discipline. Daarnaast nemen we u de zorg van de salarisprocedure van A tot Z uit handen. We versturen uw aangiftes aan de Belastingdienst, pensioenfonds en verzekeraars. En we zorgen ervoor dat onze kennis over het vakgebied up-to-date blijft. Uitbesteden van uw salarisadministratie is kortom een zorg minder.